Hyvinvointia
vauva- ja taaperoarkeen 

Meistä kenenkään ei tarvitse pärjätä ja suoriutua yksin. On hyvin normaalia ja inhimillistä kokea vanhemmuus välillä tai aika useinkin uuvuttavana. Se, että siitä puhuu rehellisesti, hakee vertaistukea tai apua arjen jaksamiseen, ei tee sinusta heikompaa vanhempaa eikä se vähennä rakkauttasi lapsiisi.
Päinvastoin. Se, että koet vanhemmuuden välillä uuvuttavana, ei tarkoita ettetkö olisi onnellinen lapsistasi.

Meitä vanhempia on hyvin erilaisia ja koemme asioita hyvin eri tavalla. Se, että joku ystävistäsi ei koe jotakin asiaa uuvuttavana, ei tarkoita ettetkö sinä voisi kokea. Vaikka teidän perheessä nukuttaisi hyvin, se ei tarkoita ettetkö myös sinä voisi olla vanhempana silti väsynyt.

Parhaimmillaan voin tukea ennaltaehkäisevästi sinua ja perhettäsi jo siinä vaiheessa, kun arki ei uuvuta. Palveluitani hyödyntäen voit huolehtia itsestäsi, parisuhteestasi ja koko perheestäsi.

Toivon sydämeni pohjasta, että palveluni lisäävät
sinun ja perheesi hyvinvointia.

Vauvahieronta
Vauvahieronta

Vauvahieronta

Jokaisella vauvalla on syntyessään enemmän tai vähemmän jumeja johtuen raskausajan ja synnytyksen olosuhteista. Vauvahieronta voi tuoda helpotusta esimerkiksi vauvasi vatsavaivoihin, refluksiin, itkuisuuteen, motorisen kehityksen viivästymiin ja huonoon unirytmiin. Kun vauvan elämä ja uni normalisoituu, koko perheenne voi paremmin. 

Baby Balance®-vauvahieronnalla pyritään etsimään ja hoitamaan kehosta epätasapainotiloja, jotka aiheuttavat itkuisuutta ja muita vaivoja vauvalle. Lisäksi vyöhyketerapialla ja akupainannalla tuetaan elinjärjestelmiä. Koko kehon hieronta sisältää myös ruoansulatusjärjestelmän, pallean, selän, niskan ja pään heijasteiden vyöhyketerapeuttisen käsittelyn jalkapohjista, sekä tarpeen mukaan muitakin alueita.

Palvelu sisältää noin 45 minuutin hieronnan Baby Balance -tekniikalla. Hieronnassa edetään aina vauvan ehdoilla. Vauvaa hierotaan joko paljaalta iholta tai vaatteiden päältä, kumpi tapa vain vauvallesi tuntuu paremmalta. Käytän hieronnassa yleensä luomu oliiviöljyä. Mikäli öljy ei sovi vauvallesi, kerrothan siitä minulle. Ensimmäisellä hierontakerralla käymme luottamuksellisesti läpi asioita odotusaikaasi, synnytykseen ja vauvan vointiin liittyen. Tämän tarkoituksena on saada laaja käsitys vauvan voinnin taustasta, jotta osaisin auttaa teitä mahdollisimman hyvin. Mikäli et halua jotakin minulle kertoa, älä huoli. Se ei missään nimessä ole este vauvan hieronnalle. Sinä päätät kuinka paljon haluat minulle jakaa ja minun tehtäväni on keskittyä antamaan mahdollisimman hyvää, hellintä hoivaa vauvallesi helpottamaan hänen ja koko perheesi vointia.

Vauvahieronta sopii 0-2 -vuotiaalle lapselle.

Toteutan vauvahieronnat joko vastaanotollani Jyväskylän Viitaniemessä tai kotikäynteinä.

Esteitä hieronnalle: flunssan oireet ja kuume, antibioottikuuri, rokotukset. Hoitoon voi tulla viikon päästä rokotuksista. 

Voit lukea lisää Baby Balance® -menetelmästä täältä:  
https://www.balancecare.fi/

Mikäli sopivaa aikaa ei löytynyt, laita viestiä.


Hieronnan tarkoituksena ei ole korvata lääketieteen hoitoa, vaan tukea niitä. Jos jokin asia vauvasi terveydentilassa huolettaa, käänny ensisijaisesti terveydenhuollon puoleen.

Vauvahieronta vastaanotolla 49 €
Vauvahieronta kotikäyntinä alk. 57 €

Imetysohjaus
Imetysohjaus

Imetysohjaus

Kaipaisitko ajankohtaista tietoa ja opastusta imetykseen liittyen? Tai ehkä haluaisit lempeää tukea ja apua imetyshaasteisiin?

Imetysohjausta voimme toteuttaa jo odotusaikana tai vauvan synnyttyä missä vaiheessa tahansa imetystä. Imetysohjausta toteutetaan aina perheen toiveita ja tarpeita kuunnellen ja huomioiden.

Imetysohjaukseen sisältyy ( 1 h )

  • alkuhaastattelu
  • imetystilanteen ja -asentojen havainnointi
  • purentalihasten hieronta 
  • ohjaus
  • seuranta 


Suosittelen imetysohjaukseen aina yhdistettävän myös vauvahieronnan, sillä usein vauvan kehon jumit vaikuttavat imetyshaasteiden taustalla.

Imetysohjaus vastaanotolla 49 €
Imetysohjaus kotikäyntinä alk. 57 €

Vauvahieronta lisäpalveluna (40 min)  30 €

Hellien hoivaten


Haluaisitko aikaa levätä, harrastaa tai tehdä joustavasti töitä sillä välin, kun pienokaisesi on turvallisessa, hellimmässä hoivassa?

Hellien
hoivaten
on vauvan / taaperon hoitopalvelu, joka toteutetaan pikkuisellesi turvallisessa ja parhaassa ympäristössä - kotonanne.
Lapsellesi saapuu joka kerta sama tuttu, luotettava ja sensitiivinen hoitaja, jolta löytyy koulutusta ja osaamista varhaiskasvatuksesta, vauvan käsittelystä, itkuisen vauvan rauhoittelusta, imetyksestä, unesta ja vauvahieronnasta.

Palvelu sisältää haluamasi tuntimäärän vauvan tai taaperon turvallista, lempeää ja asiantuntevaa hoitoa sinulle sopivana ajankohtana. Voit varata aluksi maksuttoman tutustumiskäynnin, joka ei velvoita sinua mihinkään. Tutustumiskäynnin tarkoituksena on nimensä mukaisesti tutustuminen: te voitte lapsen kanssa tutustua minuun ja minä teihin.
Palveluun on mahdollista lisäpalveluna yhdistää myös vauvahieronta. 

Palvelusta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä 
- 60 %.  

Arkena 9-17                  40 € / h

Kotitalousvähennyksen jälkeen 16 € / h

Arkena 17-22                42 € / h

Kotitalousvähennyksen jälkeen 16,80 € / h

Viikonloput ja Pyhät    50 € / h

Kotitalousvähennyksen jälkeen 20 € / h

Kauniita, hyviä unia
-uniohjaus

Onko 0-6 -vuotiaalla lapsellasi unihaasteita, johon kaipaisit henkilökohtaista tukea ja ohjausta? 

Uni on yksi ihmisen perustarpeista ja riittävä uni on hyvinvointimme kulmakivi. Vauvavuosi tuo väistämättä mukanaan ainakin jonkin verran yöheräilyjä, joka on etenkin pienelle vauvalle hyvin normaalia ja tärkeääkin käytöstä. Joskus kuitenkin tiheistä yöheräilyistä, haastavista nukuttamistilanteista ja huonosti nukutuista päikkäreistä voi muodostua perheelle suurikin haaste, joka aiheuttaa stressiä ja huolta vanhemmalle.

Uniohjauksessa perehdymme yhdessä perheesi kanssa laajasti syihin unihaasteiden takana ja etsimme yhdessä juuri teidän perheenne näköisiä keinoja saada unia paremmiksi. 

Palveluun sisältyy noin 90 minuutin kotikäynti tai etätapaaminen, tapaamisen pohjalta muodostettu kirjallinen uniohjaussuunnitelma sekä kahden viikon seurantatuki, jonka aikana voit tarvittaessa kysellä minulta lisäneuvoja esim. whatsappin tai sähköpostin välityksellä. Lisäkysymysten määrää ei ole rajoitettu, mutta vastailen kysymyksiisi 24 tunnin sisällä. 

Seuranta-ajan päätteeksi käymme vielä puhelin- tai Teams -keskustelun, jossa arvioimme tilannetta uudelleen tehtyjen muutosten jälkeen. Tämän jälkeen uniohjaus voi päättyä tai mikäli tarve uniohjaukselle jatkuu, voi perheesi ostaa lisäpalveluna viikon jatkotukiajan. Jatkoajalle voimme laatia vielä uusia suunnitelmia, joiden toteutumista jälleen viikon päästä arvioimme.

Palvelun alussa saatte esitietolomakkeet ja uni-valvepäiväkirjat täytettäviksi, joiden pohjalta keskustelemme kotikäynnillä tai etänä.

139 €

Nukkumaijan kuumalinja
 -vinkkejä unipulmiin

Tuntuuko, että perheessäsi on unet ihan hyvällä mallilla eikä teillä ole tarvetta varsinaiselle uniohjaukselle, mutta silti on joitakin haasteita, joihin kaipaisit neuvoja ja vinkkejä? Nukkumaijan kuumalinjan -palvelut voisivat siis sopia juuri sinun perheellesi!

Unipuhelu 60 minuuttia

Unipuhelussa on mahdollista käydä läpi unihaasteiden taustoja ja miettiä yhdessä teille sopivaa suunnitelmaa paremmille unille. Palveluun sisältyy alkukartoitus sähköpostitse, tunnin mittainen puhelu ja sen pohjalta tehty kevyt suunnitelma unien parantamiseksi, jonka lähetän sinulle kirjallisesti sähköpostissa. Kahden viikon kuluttua puhelusta lähetän sinulle viestin, jossa kyselen kuulumisianne.

89 €

Viikon jatkotukiaika

Halutessasi voit ostaa unipuheluun lisäpalveluna viikon jatkotukiajan, jolloin voit kysellä minulta lisäneuvoja whatsapilla tai sähköpostilla. Lisäkysymysten määrää ei ole rajoitettu, mutta vastailen kysymyksiisi 24 tunnin sisällä. 

25 €


Kysy Nukkumaijalta
- unikysymykset whatsappilla tai sähköpostitse

Jos viestittely tuntuu itsellesi sopivimmalta vaihtoehdolta ja haluat lähinnä saada vinkkejä yksittäisiin unipulmiin tai saada ihan vaikka vain lisätietoa jostakin lapsen uneen liittyvästi asiasta, voisi tämä palvelu olla juuri sinulle tehty. Palvelu sisältää 5 kysymystä, joita voit esittää minulle 0-6 -vuotiaan lapsesi uniin liittyen joko whatsappilla tai sähköpostitse silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit siis kysyä vaikka yhden kysymyksen tänään ja seuraavan parin kuukauden päästä. Vastaan kysymykseesi 24 tunnin sisällä.

20 €

Varaa uniohjaus ottamalla yhteyttä sähköpostitse paula@hersyva.fi tai laittamalla tekstiviestiä tai whatsapia numeroon 0407496232.

Voit varata uniohjauksen myös sähköisen ajanvarauksen kautta täältä:

Varaa oma palvelusi

Kiinnostuitko jostain palvelustani ja haluaisit varata oman aikasi tai saada palvelusta lisätietoa?
Jätä yhteydenottopyyntö.
Voit kertoa viestissä mistä palvelusta olet kiinnostunut ja toiveesi palvelun ajankohdalle.
Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Varaa aikasi sähköisen ajanvarauksen kautta